Shh! Jeg researcher!

Jeg blev færdig med et krimimanus for nogen tid siden. Og så fik jeg det betalæst. Og det betød naturligvis, at nu skal jeg skrive det igennem en gang til. Det var helt forventeligt, selvom det virker lidt overvældende. Min plan var at lægge det til side et stykke tid, mens jeg samlede kræfter. Måske ville jeg give mig selv lov til at pusle med nogle andre ting, genoplive et tidligere projekt og generelt lave nogle lidt mere uforpligtende ting i nogle uger.

Men sådan skulle det ikke gå. For jeg er nemlig blevet hvirvlet ind i et projekt, der er helt vildt. Et kæmpe eventyr. Og jeg kan næsten ikke tænke på andet. Det tager al min tid, så spændende er det.

Jeg skal skrive en tegneserie. Og tegneren? Han er en rigtig, ægte tidligere tegner fra Hanna-Barbera – det der hedder Cartoon Network Studios nu. Jeg er vildt overrasket over, jeg har fået den her mulighed, så nu er det bare med at give den gas. Og så er det jo en fantastisk mulighed for at læse mig igennem alle mine gamle Linda og Valentin-, Blueberry- og Moebius-album igen. “Hvad laver du?” “Shh! jeg researcher!”

IMG_0076

Det er den her, jeg skal læse op den 1. marts.

Og som det ikke skulle være nok, er der dumpet to ekstra appelsiner ned i min turban: For det første holder Dansk Forfatterforening et arrangement i forbindelse med Kbh Læser den 1. marts – Mænd i Dansk Forfatterforening – hvor jeg er blevet spurgt, om jeg er interesseret i at læse en novelle op. For det andet skal jeg læse op til Slagtryks oplæsning ved Lille Bogdag 16.-17- april.  At læse op er muligvis den ting, jeg ved mindre om end om at skrive tegneserier, men hey. Det er jo det, der er så vildt ved, at jeg skal prøve det!

På gensyn til Kbh Læser og Lille Bogdag!

 

 

4 kommentarer

Filed under Alt det praktiske, Blandet slik, Skytten

4 responses to “Shh! Jeg researcher!

  1. Tillykke! Det er spændende at følge udviklingen i dit skriveliv. – Tak, fordi du deler.

  2. Pingback: Sig noget, Pjerrot | Ting med ord

  3. Pingback: #amwriting | Ting med ord

Skriv en kommentar