Kærlighedens væsen

Omslag-kvadratisk

For nogle dage siden returnerede jeg trykfilen til min kortroman, Kærlighedens væsen, til Nikolaj Højberg fra Forlaget Kandor. Jeg havde læst den igennem og indføjet de sidste rettelser, jeg næsten aldrig kan lade være med at lave, når jeg får en trykfil mellem fingrene (undskyld, Nikolaj).

Kærlighedens væsen bliver den tredje installation i Kandors Satan-serie, og hvis alt går som det skal, kommer den på gaden den 13. juli. Om jeg glæder mig? Er paven katolik!?

Det var en fornøjelse at læse det satte manuskript. Jeg kan det  efterhånden udenad, men det var sådan set heller ikke så meget på grund af selve historien, at det var dejligt at gå igennem. Det var en fantastisk oplevelse, fordi trykfilen simpelthen emmede af godt håndværk. Når det kommer til den slags er jeg ret nørdet, men en af de ting, der virkelig udmærker Kandor, er kvaliteten af boghåndværket. Omslagsillustrationer af høj kvalitet. Smuk typografi. Ordentligt papir. Bevares, jeg er ikke noget sandhedsvidne, jeg udkommer jo selv på forlaget om mindre end tre uger, men ikke desto mindre er det en ekstra gevinst at vide, at ens bog kommer til at blive superflot!

Interesserede sjæle kan læse mere om de to første bind i serien her.

 

Skriv en kommentar

Filed under Alt det praktiske, Blandet slik

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s