TXT.VILLE, litterær festival

Jeg vil lige slå et slag for et arrangement, jeg har gået og holdt øje med et stykke tid, men som jeg frustrerende nok ikke selv kan besøge: TXT.VILLE, som finder sted på Nordatlantens Brygge weekenden den 24-26 april.

TXT.VILLE er – med arrangørernes egne ord: “[…] en nonprofit nordisk litteraturfestival baseret på de netværk, som nordiske tidsskrifter og småforlag udgør.” Festivalen er åben for alle, og grunden til at jeg oprindeligt bed mærke i den er, at to af de forlag/tidsskrifter, jeg synes er meget spændende, nemlig Slagtryk og OVBIDAT, deltager.

Læs mere her.

 

Skriv en kommentar

Filed under Blandet slik

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s