Kandors vampyrantologi, udgivelsesdato!

Nu skal I kun sove 32 gange til, så kan I få fingre i Forlaget Kandors nye novelleantologi, Vampyr! Jeg fik en email fra forlaget forleden dag, som fortalte, at udgivelsesdatoen bliver den 1. marts 2013.

Og hvorfor jeg nu fortæller jer det? Jo, for det første, fordi det kommer til at blive en superspændende samling noveller; for det andet fordi, jeg selv har en novelle med i antologien! Jeg har beskrevet samlingens lineup tidligere, men interesserede læsere, der har brug for en reprise, kan klikke her.

Glæd jer, det gør jeg i hvert fald!

2 kommentarer

Filed under Alt det praktiske, Blandet slik

2 responses to “Kandors vampyrantologi, udgivelsesdato!

  1. Sejt. Godt gået! Og stort tillykke!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s