Nye rejsende kan begynde her

Det her er det første indlæg på min blog. En blog, der handler om mit arbejde som forfatter: Hvad jeg arbejder på, hvordan jeg gør det, og mine overvejelser, problemer og glæder. Jeg laver denne blog for at dele mine tanker og erfaringer med andre. Den er et vindue til mit værksted. Kig endelig ind og giv gerne dit besyv med.

I skrivende stund er jeg ved at lægge sidste hånd på Imens det dugger, en kort roman om et trafikuheld, og de mennesker, hvis veje krydses i ulykken. Den er kort, den er prætentiøs, den har været alt for lang tid undervejs, og den betyder meget for mig. For de af jer, der har læst Kurt Vonnegut, er den min store bog om Dresden. Først og fremmest er den en bog bygget på den præmis, at det meste af verdens akkumulerede livsvidsom på et eller andet tidspunkt allerede er blevet formuleret i en sang af Steffen Brandt. Et liv kan måske være almindeligt, men bare fordi en begivenhed er ordinær, kan den stadigvæk sagtens have stor betydning for de implicerede. Du kan læse mere om bogen under fanebladet “Imens det dugger“.

Skriv en kommentar

Filed under Imens det dugger

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s